Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آذین علیزاده اصل، متخصص قلب و عروق و عضو مرکز تحقیقات قلب بیمارستان شهید رجایی با اشاره به طراحی رشته و بخش کاردیوآنکولوژی در این مرکز گفت: کاردیو آنکولوژى رشته جدید از تلفیق رشته‌هاى کاردیولوژى و آنکولوژى بوده و به علت تاثیرات مهم و سرنوشت ساز انواع سرطانها و درمان‌هاى رایج آنها روى سیستم کاردیوسکولار، از اهمیت ویژه‌اى برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کلینیک کاردیوآنکولوژى با همکارى هماتوآنکولوژى و رادیوآنکولوژى از بیش از دو سال پیش تاسیس و روز بروز بر تعداد بیماران ما افزوده مى‌شود؛ ارجاع بیماران به کلینیک کاردیوآنکولوژى طبق گایدلاین‌هاى ASE و ACC قبل از شروع درمان و به فواصل مقتضى بعد از انواع درمان صورت مى‌گیرد.

این متخصص قلب و عروق بیان داشت: مرکز تحقیقات کاردیوآنکولوژى در وزارت بهداشت تصویب شده و در حال تاسیس است؛ اساسنامه براى آموزش دوره‌هاى کوتاه مدت ٦ ماهه کاردیوآنکولوژى و سپس راه اندازى دوره فلوشیپ این رشته، در دست تهیه است؛ ضمن اینکه هدف ایجاد مجله‌اى با این عنوان جزء ایده‌هاى بعدى است.

علیرزاده با بیان اینکه کنفرانس‌ها و کنگره‌هاى متعددى در این خصوص برگزار کرده‌ایم،گفت: بدیهى است هرگونه تلاش در این زمینه در جهت کمک به بیماران، کاهش عوارض فراوان قلبى و افزایش طول عمر با کیفیت آنها بسیار مفید و موثر خواهد بود.

وی گفت: این رشته توسط بنده و با تکمیل همه شاخه‌ها و زیر ساخت‌های درمانی،آموزشی و پژوهشی برای اولین بار در خاورمیانه، در این بیمارستان راه اندازی شده است.

عضو هیأت علمی بیمارستان قلب شهید رجایی با تشکر از همکاری و کمک ریاست بیمارستان قلب شهید رجایی در ایجاد این رشته، متذکر شد: بیماران سرطانی به دلیل درمان‌های مربوط به بیماری خود، دچار عوارض قلبی می‌شوند.

علیزاده با اشاره به روند ایجاد این رشته، اضافه کرد: همزمان با دنیا در ایران نیز از 4 سال پیش، با ایجاد کلینیکی در بیمارستان قلب شهید رجایی این خدمات آغاز شد و به مرور با همکاران آنکولوژی ارتباط گرفتیم و به دنبال آن نیز مراجعه بیماران آغاز شد.

تأثیر قلب از داروهای سرطان

این فوق تخصص اکو کاردیو گرافی گفت:‌ بالغ بر 1000 بیمار داریم که به طور متناوب با ما در ارتباط هستند و با این روش راه وریدی در بیماران سرطانی ایجاد می‌شود. قلب از ارگان‌های مهمی است که از داروهای سرطانی تاثیر می‌پذیرد و مصرف این داروها باعث ایجاد بیماری‌هایی در عروق قلب شده و ضعف ماهیچه قلب را به همراه دارد.

وی افزود:‌ همکاران ما در بخش آنکولوژی بیماران سرطانی که دچار چاقی یا مشکلات قلبی هستند را نزد ما می‌فرستند؛ به طوری که از همان ابتدای شیمی درمانی بیماران، ما اقدامات پیشگیرانه را انجام می‌دهیم.

علیزاده اصل با اشاره به شیوع سرطان سینه در زنان، گفت: سابقه بیماری قلبی و نامنظمی حرکات قلب در چنین افرادی بیشتر است، اما در برخی افراد که علامتی ندارند نیز امکان بروز وجود دارد.

فارس

انتهای پیام/

20 / 20 آذین علیزاده اصل متخصص قلب و عروق عضو مرکز تحقیقات قلب بیمارستان شهید رجایی کاردیوآنکولوژی راه اندازی رشته «کاردیوآنکولوژی» درمان بیماران سرطانی کلینیک کاردیوآنکولوژى تأثیر قلب از داروهای سرطان شیوع س

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: متخصص قلب و عروق کاردیوآنکولوژی درمان بیماران سرطانی شیوع س بیماران سرطانی شهید رجایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند، گفت: این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است.

محمد صباییان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت‌های شاخص مرکز لیزر دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهارکرد: مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای غرب کشور در سال ۹۹ آغاز به کار کرد؛ این مرکز روی لیزرهای پالسی کوتاه و فوق کوتاه یعنی لیزرهای نانوثانیه و فمتوثانیه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: لیزر در بخش‌های مختلفی از جمله صنایع، کشاورزی، پزشکی، داروسازی و... کاربردهای فراوان و متنوعی دارد. پلاسما نیز در شیمی و زیست‌شناسی کاربرد دارد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه مرکز روی تصویربرداری فراطیفی کار می‌شود که در صنایع غذایی کاربرد دارد، گفت: یکی از مهمترین کاربردهای لیزر و اپتیک در پزشکی، دندانپزشکی، زیست‌شناسی و کشاورزی است و محققان و دانشجویان این مرکز نیز در حال فعالیت در این بخش‌ها هستند.

وی با اشاره به طرح‌های تحقیقاتی نو در این مرکز عنوان کرد: برخی از کارهای تحقیقاتی این مرکز در فناوری بسیار بالا اجرا می‌شوند به عنوان مثال محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند. این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است و در فاز تحقیقاتی است.

صباییان گفت: برای تولید غشاء تصفیه‌خانه‌ها نیز از پلاسما در پلیمر استفاده می‌شود. از این غشاء در تصفیه‌خانه‌ها، برای تصفیه آب استفاده می‌شود. این طرح نیز در فاز پژوهشی و تحقیقاتی قرار دارد.

وی افزود: دستگاه و سامانه لیدار نیز در مرکز اهواز طراحی شده است؛ این سامانه ذرات گرد و غبار را آشکارسازی می‌کند که این فرآیند با استفاده از لیزرهای پالسی کوتاه انجام می‌شود. این سامانه وجود ذرات گرد و غبار در هوا را به صورت دقیق تشخیص می‌دهد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در بخش فیزیک اتمی و مولکولی نیز چندین پژوهش در دست اجرا هستند که عموما سطح بالا و در مرحله تئوری هستند. این بخش، برهم‌کنشی لیزر، اتم‌ها و مولکول‌ها را مورد مطالعه قرار داده است. در طرحی دیگر نیز از لیزر برای تسریع در جوانه‌زنی بذر استفاده شد.

وی عنوان کرد: طراحی و ساخت سنسورهای گازی با استفاده از لیزر نیز از دیگر فعالیت‌های موفق در مرکز تحقیقات اهواز بود که خوشبختانه به ثمر رسیده است. این طرح در صنعت پتروشیمی مورد استفاده قرار گرفت. در این طرح، از لیزر برای تشخیص وجود گاز استفاده می‌شود. اسپکترومتر نیز که دستگاه طیف‌سنج است و برای اندازه‌گیری تغییرات یک مشخصه فیزیکی در یک محدوده مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای یک شرکت دانش بنیان ساخته شد.

صباییان گفت: علاوه بر این، مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای اهواز با مراکز علمی مهم و معتبری همچون بنیاد ملی علم ایران، ستاد ملی کوانتوم و اپتیک و ستاد ملی نانو ارتباطات علمی و پژوهشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند