Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مسئول بخش پیوند قلب اطفال بیمارستان شهید رجایی تهران با اشاره به بازدید روز گذشته رییس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری‌های وزارت بهداشت از بیمارستان شهید رجایی، گفت: روز گذشته با حضور مدیرانی از وزارت بهداشت و سازمان اورژانس کشور، نشستی برگزار شد. تاریخ انتشار: 15:59 - 17 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۱۶۳۸

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سید محمد مهدوی با اعلام این مطلب، اظهار داشت: با موافقت شادنوش رییس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری‌های وزارت بهداشت، مقرر شد بخشی در بیمارستان قلب شهید رجایی ایجاد شود تا کودکان لیست انتظار و گیرندگان اعضا بتوانند در بخش بیمارستان با عنوان بخش نارسایی و پیوند قلب کودکان تحت نظارت و درمان قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ کودک یک تا ۱۴ ساله در بیمارستان قلب شهید رجایی تهران با شرایط نه چندان خوبی در لیست انتظار پیوند اعضا هستند که همه آن‌ها به دارو‌های وریدی وابسته هستند و اگر این دارو‌ها قطع شود، حوادث ناگواری برای آن‌ها رخ می‌دهد و کف قلب برخی از این کودکان، لخته تشکیل شده که علائم خوبی نیست.

این فوق تخصص قلب اطفال با اشاره به روند فرهنگسازی اهدای عضو در کشور، گفت: برای پاسخ به نیاز‌های تعداد زیادی افراد در لیست انتظار اهدای عضو و همچنین استفاده از اعضای قابل پیوند افرادی که آن‌ها را از دست می‌دهیم، نیاز به همت جمعی وجود دارد که مجددا روند اهدای عضو از بیماران دچار مرگ مغزی، شدت بگیرد.

مهدوی یکی از مهمترین مسائل در پیوند اعضا را زمان برداشت، انتقال و پیوند عضو دانست و خاطرنشان کرد: اگر به آمار‌های وزارت بهداشت توجه کنیم، می‌بینیم که در سال گذشته و در طول ۳ گذشته، یک و نیم برابر افرادی که پیوند می‌شوند را در لیست انتظار پیوند عضو از دست می‌دهیم و شاید کمتر به این توجه می‌شود.

مسئول بخش پیوند قلب اطفال بیمارستان شهید رجایی تهران تاکید کرد: درست است که مرگ برای هر انسانی رخ می‌دهد، اما برای کودکان سخت و دشوارتر است البته هیچ گاه ما از خدا نمی‌خواهیم که اهداکننده عضو یا اعضایی پیدا شود بلکه همیشه می‌گوییم که امیدواریم خانواده‌هایی که فرزندان یا اعضای آن‌ها دچار مرگ مغزی شده اند، از صمیم قلب رضایت داشته باشند تا اعضای بدن آن‌ها به نیازمندان، اهدا شود.

وی بیان داشت: اطفال بدحال نسبت به بزرگسالان بدحال برای پیوند قلب در اولویت قرار دارند و این توسط یکی از بزرگان پیوند اعضا در جهان نیز تایید شده است، اما در برخی موارد ممکن است بیماران بزرگسال نیازمند پیوند قلب، در شرایط به مراتب بدتری نسبت به اطفال قرار داشته اند که تصمیم به اهدای قلب به بیمار بزرگسال بدحال گرفته می‌شود، اما در شرایط برابر، اطفال برای پیوند قلب، در اولویت قرار دارند.

مهدوی یادآور شد: خوشبختانه با همکاری اداره کل پیوند وزارت بهداشت و سازمان اورژانس کشور، اخیر پیوند قلب موفق در بیمارستان قلب شهید رجایی انجام شد و قلب بیمار مرگ مغزی شده در بیمارستان رازی رشت در مدت ۵۰ دقیقه به بیمارستان قلب شهید رجایی منتقل و به ریحانه محبی، کودک ۱۴ ساله پیوند شد.

وی اضافه کرد: این بیمار سال گذشته در یکی از مراکز درمانی، تحت عمل جراحی قلب قرار گرفته بود و بعد از آن دچار نارسایی قلب و به این بیمارستان ارجاع شد و مدتی در لیست انتظار قرار داشت و چندین بار قلب برای پیوند به او انجام شد، اما چون شرایط قلب، مناسب نبود این عمل انجام نشد، اما بالاخره قلب یک بیمار ۱۶ ساله مرگ مغزی شده رشتی به وی پیوند شد و خوشبختانه ریحانه محبی، پس از ۱۲ روز که بستری و عمل شده بود، ترخیض شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بیمارستان کودکان اطفال پیوند اعضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۹۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد

به گزارش قدس خراسان به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در هزار و چهارصد و هشتاد و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم عباس نوری، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان قائم (ع) مشهد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: کلیه‌های زنده یاد نوری برای پیوند به یک بیمار نیازمند کلیه به شهر شیراز منتقل شدند.

وی گفت: کبد این بیمار مرگ مغزی نیز در بیمارستان منتصریه به بانویی۳۸ ساله ساکن مشهد که سال‌ها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

خالقی افزود: همچنین قرنیه‌های این بیمار مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • شمار شهدای غزه به 34هزار و 568 شهید رسید
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است